Peter (formand og kasserer)

Peter bor i  Egå, lige nord for Aarhus, hvor han nyder naturen og dyrelivet og til daglig forener sin kærlighed til dyr med fotografiet. Derudover går han op i madlavning, styrketræning og løb, med fokus på korrekt ernæring. Han har altid haft en stor kærlighed til dyr, og sammen med en kontemplativ natur og et empatisk væsen, måtte det resultere i en grundlæggende filosofisk overvejelse i udnyttelsen af dem. Derfor valgte han i 2005 at blive veganer, og hans kærlighed for dyrene og arbejde med at tale deres sag, har bragt ham vidt omkring; Dansk Dyreværn, Anima, PeTA, demo'er og happenings rundt omkring i Danmark og Europa, samt i tv, radio, aviser i forskellige lande.

peter

 

 

Linette (næstformand)

Linette Jensen er 23 år og bor i Århus, men er født i Vejle-området. Til dagligt studerer hun biologi på Aarhus Universitet. Da hun flyttede til Århus i 2018 begyndte hun at bruge tid som frivillig i blandt andet Danmarks Veganske Forening for at udbrede kendskabet til en mere dyrevenlig og miljøvenlig livsstil.

Mette (menigt medlem)

Mette bor på Østerbro og har spist plantebaseret i snart 9 år. Hun kom i bestyrelsen i marts 2020, hvor hun nu sidder som samarbejds- og rabataftaleansvarlig foruden andre supportfunktioner. Mette har arbejdet med projekter og strategi i Novo Nordisk og Novozymes de sidste 9 år. Mettes bruger sin fritid på at dyrke triathlon samt tid med familien, herunder med kæresten Mads, som deler Mettes passion for en plantebaseret livstil og en bæredygtig fremtid.

Daniel (menigt medlem)

Daniel bor i Nyborg på Fyn sammen med sine to sønner og sin kæreste. Han har altid gået op i dyrenes forhold. For lidt over tre år siden fik han dog for alvor øjenene op for, hvordan vi behandler dyrene i industrien og valgte derfor at leve vegansk og dedikere sin tid til at skabe et bedre liv for dyrene. Daniel har i flere år været aktivist og har været med i mange aktioner både som deltager og medarrangør. De seneste år mest med XR, Vegan Power og Veganerpartiet. I fritiden bruger han sin tid i naturen eller med sit kamera, hvor både natur og det urbane landskab fotograferes.

Mirella (menigt medlem)

Mirella bor i København med sin kæreste og tre børn. Hun er uddannet Cand. Comm. og har tidligere arbejdet med at sætte grøn mad på dagsordenen gennem kampagner og politik. Mirella blev vegetar som teenager og fuldtids-veganer i 2014 efter at have set en video om dyrs forhold i industrien, hvor særligt forholdene i mejeriindustrien blev udslagsgivende. I fritiden elsker Mirella at lave mad og bruger oceaner af tid på kogebøger og eksperimenter.

 

Tanja (suppleant)

Tanja er 31 år og bor i Aarhus med sin kæreste og lille datter. Hun har siddet i bestyrelsen over flere omgange siden 2014, men er nu mest behjælpelig som hjemmesideansvarlig, da rollen som mor tager det meste af den tid, hun tidligere brugte på aktivisme. Hun brænder stadig for den veganske sag og glæder sig over at kunne bidrage lidt til foreningsarbejdet fra sidelinjen.

Tina (suppleant)

Tina er designer, plantebaseret madblogger, laver workshops og kurser i plantemad uden spild og er forfatter til kogebogen ”Plant-based Food”. Hun vil rigtig gerne være med til at sætte mere fokus på foreningen, både så flere nye medlemmer kommer til og for at få erhvervslivet til at støtte op omkring arbejdet med sponsorstøtte og aktiviteter.

persan

Per (revisorsuppleant)

Per er foreningens hyggeligste og rareste ven. Han kommer jævnligt til foreningens arrangementer i Aarhus for at dele ud af sine hjemmelavede lækkerier. Det har han gjort siden foreningens spæde begyndelse, og han var med til at stifte foreningen i 2012.