Mød bestyrelsen

bestyrelsen
thomas

 

Thomas (formand)

Thomas har været passioneret fortaler for veganisme, siden han i efteråret 2011 besluttede sig for at reflektere over samt ikke mindst oplyse sig selv om, hvor den mad, han spiste, kom fra. Han bruger nu en stor del af sin fritid på at være aktiv i Mad med Medfølelse, som han har været med til at stifte, og så blogger han på Kærlighed & Kikærter. Thomas er 28 år og bor i Aarhus, og så har han en kandidat i Engelsk og Film & TV. For Thomas er det kommunikationen med andre mennesker, der er den dominerende drivkraft, og det giver sig især til udtryk i hans opsøgende og imødekommende personlighed og hans glæde ved at bruge de sociale medier i den grønne sags tjeneste.

Peter (næstformand)

Peter er 39 år og bor i Aarhus, hvor han til daglig forener sin kærlighed til dyr med fotografi, madlavning og styrketræning, med fokus på korrekt ernæring. Han har altid haft en stor kærlighed til dyr, og sammen med en kontemplativ natur og et empatisk væsen, måtte det resultere i en grundlæggende filosofisk overvejelse i udnyttelsen af dem. Derfor valgte han i 2006 at blive veganer, og hans kærlighed for dyrene og arbejde med at tale deres sag, har bragt ham vidt omkring; Dansk Dyreværn, Anima, PeTA, demo'er og happenings rundt omkring i Danmark og Europa, samt i tv, radio, aviser i forskellige lande. Han er udover at være aktiv i Mad med Medfølelse, også med i foreningen Kretasgadehunde, 

 

peter

 

 

14141785_10154511103652774_7873279587620399838_n

Franziska (menigt medlem)

Franziska er 31 og bor i et vegansk bofællesskab i Aarhus. Hun har været vegetar siden omkring år 2000, og er veganer siden 2014. Om dagen er Franziska tysk supporter, og om aftenen tilhører hun kattene Marya og Samantha. Hun går meget op i selvudvikling og gensidig respekt. Dette dyrker hun i sin hverdag ved at træne Aikido, som er en japansk selvforsvars kampkunst, hvor man lærer at imødekomme modstanderen og give chancen for at lære af sine fejl, i stedet for at skabe ødelæggelse.

Franziska kan godt lide at afprøve nye opskrifter og veganisere sine yndlingsopskrifter, som så bliver afprøvet på hendes venner. Hun spiser fortrinsvist økologisk og elsker vores jord, så når hun lærer noget nyt om bæredygtighed, overtager hun det snart i sin hverdag.

Noor (kasserer)

Noor er 22 år og har været vegetar siden 2006 og veganer siden 2009. Hun har været med i Mad med Medfølelse siden foreningens start. Hun er en passioneret og aktiv del af foreningen fordi hun synes det er rigtig vigtigt, at sprede det glade budskab om veganisme, på en spiselig måde for alle. Til daglig går hun på HF i Aarhus, hvor hun også bor.

noor
14222213_10154511104152774_3765511828362303985_n

Kirstine (menigt medlem)

Kirstine er valgt ind som menigt medlem af bestyrelsen, hvilket hun har været tidligere også. Kirstine studerer nanoscience på Aarhus Universitet og har været med i foreningen helt fra begyndelsen. Hun har lige været et smut i USA, hvor hun har arbejdet frivilligt for en stor vegansk organisation, så hun har masser af idéer og inspiration med hjem.

Luna (suppleant)

Luna er 32 år. Hun er uddannet pædagog, men har arbejdet en del som selvudlært vegansk kok på flere caféer i Aarhus gennem årene. Hun er mor til Juno på 4 år, og så blogger hun i øvrigt på Månebarnet på 9'ende år. Hendes passion for vegansk mad og venlig formidling af veganisme, drog hende sammen med Thomas til at tage det aller første spadestik til at stifte Mad med Medfølelse, som nok kan siges at være hendes andet (hjerte)barn. 

14233252_10154511104492774_7145534514835185465_n
nadja

Nadja (suppleant)

Nadja har tidligere været kasserer i foreningen, men sidste år fødte hun sin datter Lili, så hun har taget et år fri fra bestyrelsesarbejdet. Nu er hun på banen igen som suppleant til bestyrelsen. Nadja er, udover at være verdens nok bedste mor, uddannet inden for handel, sprog og markedsføring på et universitet i Paris, og når hun ikke lige er på barsel, så arbejder hun som sælger for et webbureau.

 

 

Per (revisorsuppleant)

Per er foreningens hyggeligste og rareste ven. Han arbejder til daglig som kiropraktor helt ude i det vestligste jylland, hvor falafel og hummus bestemt ikke er på alles menu. Det ændrer Per patient for patient, når han byder på smagsprøver og inspiration i sin klinik. Per kommer også jævnligt til foreningens arrangementer i Aarhus for at dele ud af sine hjemmelavede lækkerier. Det har han gjort siden foreningens spæde begyndelse, og han var med til at stifte foreningen i 2012. 

 

 

persan