Linette Jessen (Forperson)

Linette Jensen er 23 år og bor i Århus, men er født i Vejle-området. Til dagligt studerer hun biologi på Aarhus Universitet. Da hun flyttede til Århus i 2018 begyndte hun at bruge tid som frivillig i blandt andet Danmarks Veganske Forening for at udbrede kendskabet til en mere dyrevenlig og miljøvenlig livsstil.

Mette M. Olsen (Næstforperson)

Mette bor på Østerbro og har spist plantebaseret i ca. 11 år. Hun kom i bestyrelsen i marts 2020, hvor hun nu sidder som næstforperson samt samarbejds- og rabataftaleansvarlig, foruden andre supportfunktioner. Mette har arbejdet med projektledelse og strategi i bl.a Novo Nordisk og Novozymes og bruger sin fritid på hendes lille søn samt dyrker triathlon når tiden tillader det.

Peter Hawking (Kasserer)

Peter bor i  Egå, lige nord for Aarhus, hvor han nyder naturen og dyrelivet og til daglig forener sin kærlighed til dyr med fotografiet. Derudover går han op i madlavning, styrketræning og løb, med fokus på korrekt ernæring. Han har altid haft en stor kærlighed til dyr, og sammen med en kontemplativ natur og et empatisk væsen, måtte det resultere i en grundlæggende filosofisk overvejelse i udnyttelsen af dem. Derfor valgte han i 2005 at blive veganer, og hans kærlighed for dyrene og arbejde med at tale deres sag, har bragt ham vidt omkring; Dansk Dyreværn, Anima, PeTA, demo'er og happenings rundt omkring i Danmark og Europa, samt i tv, radio, aviser i forskellige lande.

Pop Kleberg

Pop er født i 1962 og har boet i Købehavn hele sit liv. Hun blev veganer over night 8. oktober 2015, efter at ha' set Forks over knives (2011), Earthlings (2005) og COWSPIRACY: The Sustainability Secret (2014), alle 3 på samme dag. Når man bliver voksen, skal hvert minut give mening, derfor uddannede Pop sig til klinisk portør i 2022 og arbejder på Bispebjerg Hospital som dette. Hun var med på gaden og samle vælgererklæringer til Veganerpartiet, som lykkedes med at få alle erklæringerne, men desværre ikke nåede med på stemmesedlen, som Veganerpartiet. Dyrerettigheds gadeaktivisme ligger hende meget på hjertet, når tiden (læs arbejde) tillader det.

Karsten Noes

Allan Buch Nielsen

Allan Buch Nielsen er født i 1976, bor i Bording, midt Jylland. Her går jeg og passer hus og have samt står for den daglige tilberedning af vegansk mad. Udover det læser jeg lidt filosofi.
Jeg har levet vegansk i cirka seks år, før den tid var jeg vegetar, siden 1996.
Er lige kommet med i Danmarks Veganske Forenings bestyrelse i 2024, hvor jeg sammen med en masse gode mennesker gerne vil gøre en forskel for dyr, natur og mennesker.
Mine hjertesager er dyrvældfærd/rettigheder, etik og god veganskmad.