Mød bestyrelsen

Peter (formand)

Peter er 39 år og bor i Aarhus, hvor han til daglig forener sin kærlighed til dyr med fotografi, madlavning og styrketræning, med fokus på korrekt ernæring. Han har altid haft en stor kærlighed til dyr, og sammen med en kontemplativ natur og et empatisk væsen, måtte det resultere i en grundlæggende filosofisk overvejelse i udnyttelsen af dem. Derfor valgte han i 2006 at blive veganer, og hans kærlighed for dyrene og arbejde med at tale deres sag, har bragt ham vidt omkring; Dansk Dyreværn, Anima, PeTA, demo'er og happenings rundt omkring i Danmark og Europa, samt i tv, radio, aviser i forskellige lande. Han er udover at være aktiv i Mad med Medfølelse, også med i foreningen Kretasgadehunde, 

 

peter

 

 

 

Thomas (næstformand)

Thomas har været passioneret fortaler for veganisme, siden han i efteråret 2011 besluttede sig for at reflektere over samt ikke mindst oplyse sig selv om, hvor den mad, han spiste, kom fra. Han bruger nu en stor del af sin fritid på at være aktiv i Mad med Medfølelse, som han har været med til at stifte, og så blogger han på Kærlighed & Kikærter. Thomas er 30 år og bor i Aarhus, og så har han en kandidat i Engelsk og Film & TV. For Thomas er det kommunikationen med andre mennesker, der er den dominerende drivkraft, og det giver sig især til udtryk i hans opsøgende og imødekommende personlighed og hans glæde ved at bruge de sociale medier i den grønne sags tjeneste.

Franziska (kasserer)

Franziska er 31 og bor i et vegansk bofællesskab i Aarhus. Hun har været vegetar siden omkring år 2000, og er veganer siden 2014. Om dagen er Franziska tysk supporter, og om aftenen tilhører hun kattene Marya og Samantha. Hun går meget op i selvudvikling og gensidig respekt. Dette dyrker hun i sin hverdag ved at træne Aikido, som er en japansk selvforsvars kampkunst, hvor man lærer at imødekomme modstanderen og give chancen for at lære af sine fejl, i stedet for at skabe ødelæggelse.

Franziska kan godt lide at afprøve nye opskrifter og veganisere sine yndlingsopskrifter, som så bliver afprøvet på hendes venner. Hun spiser fortrinsvist økologisk og elsker vores jord, så når hun lærer noget nyt om bæredygtighed, overtager hun det snart i sin hverdag.

14141785_10154511103652774_7873279587620399838_n

Lisa (menigt medlem)

Lisa er 31 år og er livslang dyreven, sprognørd og kattedame. Hun har været vegetar siden studiestart 2004 og blev i foråret 2016 endelig helt veganer. Møder du Lisa i Århus er hun sikkert iført vintagekjole, hat og en bunke infofoldere på armen, da hun er lokalkoordinator for Dyrenes Alliance Århus. Hun er desuden passioneret minimalist og nyder at inspirere folk til et enklere liv med sin personal organizing- blog, FlittigLisa.

Rikke (menigt medlem)

Rikke er 29 år og bor i en tidligere blomsterforretning i Aarhus C.  Her har hun fået interesse for planters pasning og pleje, hvilket pladsen derhjemme ligeså stille må vige for. Den rugbyspillende kæreste og adoptivbeaglen tager planteinvasionen med ophøjet ro. Rikke er oprindeligt fra Horsens. Derfor kan hun åbne øl med (næsten) alt. Rikke har desuden beskæftiget sig professionelt og frivilligt med dyrs rettigheder og vegansk mad i snart fire år.

(suppleant)

Denne suppleant har meldt sig ud af bestyrelsesarbejdet, og pladsen er derfor tom.

Nadja (suppleant)

Nadja har tidligere været kasserer i foreningen, men sidste år fødte hun sin datter Lili, så hun har taget et år fri fra bestyrelsesarbejdet. Nu er hun på banen igen som suppleant til bestyrelsen. Nadja er, udover at være verdens nok bedste mor, uddannet inden for handel, sprog og markedsføring på et universitet i Paris, og når hun ikke lige er på barsel, så arbejder hun som sælger for et webbureau.

 

 

nadja

persan

Per (revisorsuppleant)

Per er foreningens hyggeligste og rareste ven. Han arbejder til daglig som kiropraktor helt ude i det vestligste jylland, hvor falafel og hummus bestemt ikke er på alles menu. Det ændrer Per patient for patient, når han byder på smagsprøver og inspiration i sin klinik. Per kommer også jævnligt til foreningens arrangementer i Aarhus for at dele ud af sine hjemmelavede lækkerier. Det har han gjort siden foreningens spæde begyndelse, og han var med til at stifte foreningen i 2012.