Hvad indebærer det at være frivillig?

Som frivillig i Danmarks Veganske Forening er du med til, at gøre en forskel for dyrene, planeten og fremtidige generationer ved at oplyse om og udbrede veganisme i Danmark.

Dette kan blandt andet være gennem hjælp til facebook siden, hjemmesiden eller arrangementer, hvilket betyder at det er muligt at være frivillig hvor i verden du er.

Vi er så forskellige som vinden blæser, og ikke alle frivillige i Danmarks Veganske Forening er veganere. Det er derfor ikke et krav, at man er hverken vegetar eller veganer for at kunne være medarrangør af vores projekter eller aktiv i foreningen, og vi har ALTID brug for flere.

Danmarks Veganske Forenings projekter og arrangementer bygger udelukkende på frivillige ildsjæles dedikerede tid og energi. Vi er afhængige af sponsorer, der ønsker at støtte vores initiativer, små som store. Der er ingen økonomisk fortjeneste, når man melder sig som frivillig, men til gengæld finder man masser af socialt samvær, spændende oplevelser (ikke mindst smagsoplevelser) og god erfaring til dit CV.

Hvad skal jeg kunne?

Erfaring er ikke nødvendigt, da du får hjælp og vejledning fra andre frivillige. Det kan også være at du allerede selv har nogle gode ideer til eks. fremtidige projekter og arrangementer. Det vigtigste er, at du brænder for at udbrede det gode budskab gennem inspiration og oplysning.

Hvordan melder jeg mig som frivillig?

Hvis du ønsker at melde dig som frivillig, kan du skrive en mail med lidt information om dig selv til kontakt@madmedmedfoelelse.dk, henvende dig til en af vores frivillig koordinatorer eller du kan melde dig ind i én af vores Facebookgrupper. Vi vil også gerne høre om dine interesser, og hvorfor du gerne vil være frivillig i VF.

Lige nu koordinerer masser af aktiviteter i følgende byer:

Århus
Facebook gruppe: Aarhus
Kontakt: frivillig koordinator Sebastian
E-mail: Aarhus@madmedmedfoelelse.dk

Aalborg
Facebook gruppe: Aalborg
Kontakt: frivilligkoordinator Sebastiaan
E-mail: Aalborg@madmedmedfoelelse.dk

København:
Facebook gruppe: København
Kontakt: Frivilligkoordinator Tine
E-mail: Kbh@madmedmedfoelelse.dk

Odense
Facebook gruppe: Odense
Kontakt: Odense er midlertidigt inaktiv. Kontakt os, hvis du vil hjælpe med at starte op igen.
E-mail: Odense@madmedmedfoelelse.dk

Randers
Facebook gruppe: Randers
Kontakt frivillig koordinator Vita
E-mail: Randers@madmedmedfoelelse.dk