Bliv medlem

Bliv medlem

Som medlem af Danmarks Veganske Forening (VF) får du stemmeret og dermed direkte indflydelse, når vi én gang om året afholder generalforsamling. Du får spændende medlemsfordele og du er med til at støtte et voksende og passioneret frivilligt arbejde for et miljø- og dyrevenligt Danmark. Læs mere om hvem vi er, og hvad vi gør her.

Medlemskaber:

0-15 år: Gratis!
15-19 år: 50,-
20+: 150,-
Livstidsmedlemskab: 1500,-
(alle betalinger pålægges et gebyr på 2% af udbyderen)

Indmeldelse sker ved at følge dette link: Danmarksveganskeforening.klub-modul.dk og vælge det rette medlemsskab via dropdown menuen øverst på siden.

Medlemskabet gælder et år fra indmeldelsesdato, og der betales fortløbende for et år ad gangen, indtil medlemmet beder om udmeldelse. Livstidsmedlemskab skal selvfølgelig ikke fornys. (NB: Kan ikke overdrages til andre, og ved udmeldelse af foreningen gives pengene ikke retur.)

Medlemskortet er gyldigt straks der er foretaget betaling, og kan fremvises fra din smartphone via app'en 'Klubmodul' hvor du skal logge ind. Medlemskortet er personligt og rabatterne gælder kun ét medlem per medlemskort (med mindre andet er udtrykkelig nævnt). Børn under 15 år oprettes også via linket på lige fod med øvrige medlemmer.

Yderligere støtte til vores arbejde: Ønsker du at støtte vores arbejde med mere end medlemsskabet sætter vi naturligvis stor pris på dette. Du kan overføre beløbet direkte til vores bank:
Bank: Merkur
Reg.nr.: 8401
Kontonr.: 1183724

Spørgsmål om medlemskab kan rettes direkte til vores kasserer på kasserer@madmedmedfoelelse.dk

Tusind tak for din støtte!
~ Danmarks Veganske Forening (VF)