Bliv medlem

Bliv medlem

Som medlem af Mad med Medfølelse får du stemmeret og dermed direkte indflydelse, når vi én gang om året afholder generalforsamling. Du får spændende medlemsfordele og du er med til at støtte et voksende og passioneret frivilligt arbejde for et miljø- og dyrevenligt Danmark. Læs mere om hvem vi er, og hvad vi gør her.

Et medlemskab koster årligt 50 kr. for medlemmer mellem 15-20, og 150 kr. for medlemmer over 20 år. (NB: medlemskab følger kalenderåret, men indmeldelser efter 1. november gælder året ud og året efter, og børn under 15 år optages gratis), men du er selvfølgelig velkommen til at give mere end dette beløb, og vi har medlemmer der giver et månedligt beløb på alt lige fra 50-200 kr.

Udfyld og indsend blanketen til højre, og overfør derefter beløbet til vores forenings-konto i Merkur Bank.
Under 15: Skriv i kommentarfeltet, at du er under 15. (Du bliver gratis medlem.)

Reg. nr: 8401
Konto nr: 1183724

Husk at medlemskab gælder for kalenderåret og skal fornyes.  Tak for støtten!

Husk at skrive din mail (eller telefonnummer, hvis din mail ikke kan være der) ind i “besked til modtager” feltet i netbank, så vi kan registrere dig som medlem. Noterer du ikke din emailadresse, vil du ikke modtage dit flotte medlemskort, da dette sendes til din email. Medlemskortet kan fremvises fra din smartphone eller printes og lamineres. Medlemskortet er personligt og rabatterne gælder kun ét medlem per medlemskort. Børn under 15 år oprettes også som medlemmer via blanketen, men uden betaling. Du vil modtage en bekræftelse på dit medlemsskab efter 1-2 uger.

Spørgsmål om medlemskab kan rettes direkte til vores søde og dygtige kasserer Noor på kasserer@madmedmedfoelelse.dk

Tusind tak for din støtte!
~ Mad med Medfølelse 

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

TIlfældigt genereret volapyk
captcha

Indtast ovenstående volapyk for at bekræfte os (og dig selv) i, at du ikke er en robot eller en anden ting.