Bliv medlem

Bliv medlem

Som medlem af Mad med Medfølelse, Danmarks veganske forening får du stemmeret og dermed direkte indflydelse, når vi én gang om året afholder generalforsamling. Du får spændende medlemsfordele og du er med til at støtte et voksende og passioneret frivilligt arbejde for et miljø- og dyrevenligt Danmark. Læs mere om hvem vi er, og hvad vi gør her.

Medlemskaber:

0-15 år: Gratis!
15-19 år: 50,-
20+: 150,-
Livstidsmedlemskab: 1500,-

Medlemskabet følger kalenderåret, men indmeldelser efter 1. november gælder året ud og året efter. Livstidsmedlemskab skal selvfølgelig ikke fornys. (NB: Kan ikke overdrages til andre, og ved udmeldelse af foreningen gives pengene ikke retur.) Du er selvfølgelig velkommen til at give mere end de omtalte beløb. Er du under 15 år? Skriv i kommentarfeltet, at du er under 15, så bliver du medlem af foreningen, ganske  gratis.

Udfyld og indsend blanketen til højre, og overfør derefter beløbet til vores forenings-konto i Merkur Bank eller Mobile Pay.

Reg. nr: 8401
Konto nr: 1183724

Mobile Pay: 52 52 72 75

Overførsel: Husk at skrive din mail (eller telefonnummer, hvis din mail ikke kan være der) ind i “besked til modtager” feltet i netbank, så vi kan registrere dig som medlem. Noterer du ikke din emailadresse, vil du ikke modtage dit flotte medlemskort, da dette sendes til din email.

Medlemskortet kan fremvises fra din smartphone eller printes og lamineres. Medlemskortet er personligt og rabatterne gælder kun ét medlem per medlemskort. Børn under 15 år oprettes også som medlemmer via blanketen, men uden betaling.

Du vil modtage en bekræftelse på dit medlemsskab efter 1-2 uger.

Spørgsmål om medlemskab kan rettes direkte til vores kasserer Franziska på kasserer@madmedmedfoelelse.dk

Tusind tak for din støtte!
~ Mad med Medfølelse, Danmarks veganske forening

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

TIlfældigt genereret volapyk
captcha

Indtast ovenstående volapyk for at bekræfte os (og dig selv) i, at du ikke er en robot eller en anden ting.