Som medlem af Danmarks Veganske Forening (VF) får du stemmeret og dermed direkte indflydelse, når vi én gang om året afholder generalforsamling. Du får spændende medlemsfordele og du er med til at støtte et voksende og passioneret frivilligt arbejde for et miljø- og dyrevenligt Danmark. Læs mere om hvem vi er, og hvad vi gør her.

Medlemskaber:

0-15 årGratis
15-19 år50 kr
20+ år150 kr
Livstidsmedlemsskab1500 kr

(alle betalinger pålægges et gebyr på 2% af udbyderen)

Medlemskabet gælder et år fra indmeldelsesdato, og der betales fortløbende for et år ad gangen, indtil medlemmet beder om udmeldelse. Livstidsmedlemskab skal selvfølgelig ikke fornys. (NB: Kan ikke overdrages til andre, og ved udmeldelse af foreningen gives pengene ikke retur.)

Medlemskortet er gyldigt straks der er foretaget betaling, og kan fremvises fra din smartphone via app’en ‘Klubmodul’ hvor du skal logge ind. Medlemskortet er personligt og rabatterne gælder kun ét medlem per medlemskort (med mindre andet er udtrykkelig nævnt). Børn under 15 år oprettes også via linket på lige fod med øvrige medlemmer.

Yderligere støtte til vores arbejde: 
Ønsker du at støtte vores arbejde med mere end medlemsskabet sætter vi naturligvis stor pris på dette. Du kan overføre beløbet direkte til vores bank.

Spørgsmål om medlemskab kan rettes direkte til vores kasserer på kasserer@madmedmedfoelelse.dk

Tusind tak for din støtte!
~ Danmarks Veganske Forening (VF)