Om os

Foreningen Mad med Medfølelse blev stiftet d. 10. november 2012. Vi er en vegansk forening, men vi er også et fællesskab af passionerede mennesker, der gennem sociale begivenheder, arrangementer og happenings deler et grønt og kærligt budskab med omverdenen. Det gør vi her via vores hjemmeside, på vores Facebookside, på Instagram og Youtube, hvor vi deler tonsvis af inspiration og opskrifter, samt formidler nyheder og information om nye veganske produkter og tiltag. Vi arrangerer også forskellige sociale arrangementer, der alle har omdrejningspunktet MAD. Her har man mulighed for at komme og smage vegansk mad, tale om den samt få opskrifter og inspiration til selv at lave maden.

Vi arbejder også aktivt for at gøre det lettere for alle at vælge dyrevenlige alternativer, på restauranter og caféer, og at flere veganske varer finder vej på hylderne i alle dagligvarebutikker. Vi skaber grobund for, at veganismen kan blomstre i Danmark, vi gør mad med medfølelse mainstream, og vi gør det lettere at træffe bedre valg.

Vi elsker lækker mad, og vi ønsker at inspirere Danmark til at omfavne nye madvaner og traditioner, og give alle lyst og mulighed for at spise grønt, miljøvenligt, sundt og dyrevenligt!

 

Hvorfor vegansk?

Vi har stiftet foreningen for at gøre opmærksom på, hvor lækker vegansk mad er, og hvor let det er at lave. Vi serverer alternativet i mundrette portioner, så det er ufarligt og attraktivt for dig at bevæge dig i en grøn retning og leve vegansk. Men veganisme handler ikke (kun) om mad, og vi kommunikerer og formidler også omkring, hvorfor vi brænder for det.

For os i Mad med Medfølelse er det en hjertesalat, øh, hjertesag at inspirere dig til at leve vegansk, fordi det er til fordel for os alle, for vores fælles planet, og vigtigst af alt for dyrene. Vi lægger ikke skjul på, at vi taler deres sag, og det er vores holdning, at alle dyr har ret til deres eget liv, til frihed og til ikke at blive behandlet som et produkt.

Foreningen er vegansk, så det er vigtigt for os, at du ved, hvad det vil sige. Veganisme handler om at gøre sit bedste for ikke at skade dyrene. Det er derfor vi spiser mad med medfølelse. Det er egentlig ret enkelt.

Veganisme er en måde at leve på, der søger så vidt det er praktisk muligt, at ekskludere alle former for udnyttelse, og mishandling, af dyr til mad, beklædning og alle andre formål.