Medlemmer af Danmarks Veganske Forening får stærke rabatter på de bedste veganske måltider og produkter. Fremvis dit elektroniske medlemskort via KLUBMODUL.  Kortet er personligt og gælder kun dit eget køb, med mindre andet er angivet. Vi har rabataftaler i København, Aarhus, Horsens, Odense, Ribe, Kolding, Aalborg, Frederikshavn og i en masse onlinebutikker.

Vil du gerne have din forretning på vores liste over medlemsfordele, så kontakt os på kontakt@madmedmedfoelelse.dk

København

Dreamy

10 % rabat på hele menuen hos Københavns mest lyserøde spisested. Dreamy serverer lækker plantemad, og du kan bl.a. få lyserød softice.

Batin

10 % rabat hos Batin, som serverer økologisk mad inspireret af både det mellemøstlige og nordiske køkken. Det er sundt, det er lækkert, og det er hele oplevelsen værd.

batin, vegansk, københavn, medlemsrabat, rabat

vegansk, pizza, københavn, pow, rabat

POW

10 % rabat på pizza hos POW Pizzaria på Kapelvej på Nørrebro. POW serverer 100 % vegansk pizza lavet fra bunden. Du kan få både parmesan, mozzarella og pepperoni i veganske udgaver, så kig forbi og få en POW-oplevelse.

Kaf

10 % rabat på alt vegansk hos vegetariske Café Kaf i Birkegade i København. Få f.eks en lækker sandwich med vegansk pølse eller en morgenkomplet med det hele.  

kaf logommm2

Sunday Munday

10 % rabat hos Sunday Munday, som er Københavns lækreste (og 100 % plantebaserede) bubble waffle shop, hvor du får følelsen af søndag hver dag - selv på en mandag.

SimpleRaw

15 % rabat på den lækre menu hos SimpleRaw, som både tilbyder rå og tilberedte retter af højeste kvalitet. Her er de gode råvarer og den lækre oplevelse i fokus.

nice

Nicecream

15 % rabat hos Københavns bedste og sundeste is-pusher, Nicecream på Elmegade og Enghave Plads. Nicecream serverer lækre supper og gryderetter i vinterhalvåret, som du selvfølgelig også får 15 % medlemsrabat på.

Bowl 37

15 % rabat hos veganske Bowl 37. Her kan du finde lækre og sunde bowls med smoothie og topping i alle regnbuens farver.

boho1

The Organic Boho

15 % rabat hos The Organic Boho i Gothersgade. Her får du lækre farver og sundhed i centrum, når du bestiller deres velsmagende og økologiske fastfood.

Kaffestuen Vesterbro

15 % rabat hos Kaffestuen Vesterbro som tilbyder en helt vegansk menu, vegansk brunch, kager, sandwiches og masser af grønt og sundt. 

10501671_797139740344105_5932623689081450652_n

13901490_10154440666822774_4608707654239727005_n

LUNA’s Diner

10% rabat på lækker vegansk brunch, som serveres alle ugens dage fra 09:30-15:00. LUNA's Diner findes både på Christianshavn og i København V. Husk at fremvise dit medlemskort for rabat. 

Café Blå

Få 10 % rabat hos Café Blå (tidligere Café N) – den hyggelige og 100 % veganske café på Nørrebro. Du får rabatten ved at vise dit medlemskort.

Skærmbillede 2016-03-15 kl. 11.04.14

Atlas Bar: Urten

10 % rabat på Atlas Bar goes vegan, hver torsdag til lørdag med en lækker trerettersmenu. Du kan både få rabat på den samlede menu og på enkelte retter. Forkæl dig selv og en god ven med vegansk i særklasse. Læs mere i begivenheden her.

Helsehuset

10 % rabat i Helsehuset på Frederiksberg. I butikken finder man alt fra fødevarer og kosttilskud til hudpleje, homøopati samt et bredt udvalg af økologiske produkter uden konserveringsmidler, parabener og syntetiske tilsætningsstoffer. 

24410392

544371_271353539617666_2124314777_n

Salon Jargon

15 % rabat hos den økologiske frisør Salon Jargon v/Camilla Stalling i Jægerborggade. Bliv farvet, stylet, vasket og klippet helt uden animalske produkter eller produkter testet på dyr.

South Indian

10% på South Indian på Vesterbro og Frederiksberg. Vis dit medlemskort for at få rabatten. 

Udklip

Cassiopeia

10% rabat på al vegansk mad på Restaurant Cassiopeia i København V. Her går de meget op i økologi og bæredygtighed, og du - og op til hele tre ledsagere - får rabat ved fremvisning af dit medlemskort. 

Go4Love

10 % på alle veganske varer i helsekostforretningn Go4Love  på Amagerbrogade. Go4love har et kæmpe udvalg af økologiske og fairtrade-produkter med hovedvægt på naturlægemidler, homøopati, kosttilskud samt hudpleje og fødevarer. 

Helsehuset

10 % rabat ved fremvisning af medlemskort hos Helsehuset, en lille hyggelig helsekost forretning tæt på Lyngby station der sælger kosttilskud, naturlægemidler, snacks, fødevarer og drikkevarer.

BOB Biomio Organic Bistro

10 % rabat mandag til torsdag, hvis du modtager Biomios nyhedsbrev og er medlems af Danmarks Veganske Forening. Biomio er en økologisk restaurant i hjertet af Vesterbro.

københavn sushi vegansk

Karma Sushi

10 % rabat på de veganske retter hos Karma Sushi. Karma Sushi serverer fusionssushi af høj kvalitet, og ligger i København, Aarhus, Aalborg og Frederikshavn. (Der skal oplyses i reservationen at man er medlem af Danmarks Veganske Forening. Take away SKAL bestilles via telefon hos de enkelte restauranter, og det skal oplyses, at man er medlem af Danmarks Veganske Forening for at få rabatten. Man SKAL kunne fremvise medlemskort både ved afhentning af take away og ved besøg i restauranten. Rabatten gælder IKKE på drikkevarer.)

Wild Kiwi Pies

10 % rabat på de lækre tærter hos Wild Kiwi Pies ved Valby Station. De krydrede tærter er populære i New Zealand, og du bliver også vild med dem. Kig forbi og prøv en af de tre veganske varianter.

The Frushi

10 % rabat hos The Frushi, som laver fristende dessertsushi med masser af frugt og lækre dips. Find The Frushis madvogn i Københavns gader. Se nuværende placering på deres Facebookside.

Nemøko

10 % rabat på det store veganske og økologiske udvalg hos Nemøko i Blågårdsgade. (Gælder ikke tilbud og nedsatte varer.) Butikken støtter lokale landmænd og er 100 % økologisk.

Moo Moo Bar

15 % rabat på alle veganske is og kager hos Moo Moo Bar. De har altid mange veganske varianter at vælge imellem.

RizRaz

10 % rabat hos RizRaz i St. Kannikestræde og Kompagnistræde. RizRaz har et stort udvalg af veganske retter i deres populære buffet. Der er masser af plads i de to restauranter, så du kan invitere hele familien.

vegansk rizraz københavn

Aarhus

Melone

10 % rabat hos Aarhus’ 100 % veganske café, Melone, som serverer alt lige fra smagsfulde sandwiches, snaskede burgere og kage.

Café Gaya

10 % rabat på alle veganske måltider på økologiske Café Gaya i Vestergade. Bare vis dit medlemskort og hop om bord i den sunde buffet, chorizosandwichen eller én af Gayas lækre smoothies. 

cafegaya

sundhedskost

Sundhedskost

10 % rabat hos Sundhedskost på Frederiksallé - Aarhus' bedste veganer-butik med det største udvalg og de bedste priser. Her finder du vegansk mælkechokolade, Fry's frosne plantekødsprodukter, veganske rejer, Violife-ost og meget mere. (Kan ikke kombineres med butikkens eget rabatkort.) 

Karma Sushi

10 % rabat på de veganske retter hos Karma Sushi. Karma Sushi serverer fusionssushi af høj kvalitet, og ligger i København, Aarhus, Aalborg og Frederikshavn. (Der skal oplyses i reservationen at man er medlem af Danmarks Veganske Forening. Take away SKAL bestilles via telefon hos de enkelte restauranter, og det skal oplyses, at man er medlem af Danmarks Veganske Forening for at få rabatten. Man SKAL kunne fremvise medlemskort både ved afhentning af take away og ved besøg i restauranten. Rabatten gælder IKKE på drikkevarer.)

karma sushi vegansk

Plant Food

10 % rabat hos Plant Food på streetfood i Århus. Opdyrker grøn umami, variere deres menu efter sæson og indeholder op til 100% økologiske vare.

South Indian

10 % på veganske retter hos South Indian på Nørre Allé 51. South Indian tilbyder et bredt udvalg af veganske retter med smæk på smagen og masser af krydderier. 

vegansk, mackies, aarhus, pizza, burger

Mackie’s

10 % rabat hos Mackie's, som bl.a. tilbyder en vegansk pizza og en vegansk burger. Snasket, fedtet, lækkert.

Soup Nerds

10 % rabat på de lækre, veganske supper hos Soup Nerds. Her finder du udsøgte supper af højeste kvalitet, der både mætter og tilfredsstiller dit øje.

aftensmad, suppe, Aarhus

Amaravati Indian Street Food

10 % rabat på veganske retter hos Amaravati Indian Street Food i alle deres food trucks i Aarhus, Vejle, Billund, og hvor du ellers møder dem. Det er lækker og autentisk street food fra Indien. Se hvor de er og kommer på deres hjemmeside.

Cafe Elmemy

10% rabat for medlemmer hos Cafe Elmemy. Elmely serverer en 100% plantebaseret menu, og de går ikke på kompromis med smagen – tværtimod!

Cafe Glad!

10 % rabat hos Cafe Glad. Her har de økologi, bæredygtighed og god smag i højsædet, hvorfor de også har det økologiske guldmærke og kan stå inde for de ingredienser de bruger. De laver stort set alt fra bunden og byder på alt fra varmeretter og salater til kager og boller.

Horsens

jarhouse

Jar House

10 % rabat på det veganske udvalg hos Jar House. Hos Jar House finder du lækkerier, som du kan sætte sammen til f.eks. en lækker 3-retters menu, som selvfølgelig er helt vegansk!

 

 

 

Odense

gringas

Gringas

10 % rabat på alle veganske retter og drikkevarer hos Gringas. Gringas serverer autentisk mexicansk mad, og de fleste retter kan bestilles vegansk. 

 

 

 

Rise of Veganism

Rise of Veganism DK afholder arrangementer med vegansk buffet. Som medlem af Mad med Medfølelse får du en gratis drinksbillet ved fremvisning af medlemskort i døren. Læs mere om begivenhederne her.

thumbnail-300x300

1601390_459778497455254_903139162_n

Coffee & Eat

Få lækker kaffe og 10 % rabat på Coffee & Eats veganske sandwich-menu. Her er brødet altid friskbagt og sandwichen nylavet. 

 

Ribe

13433219_1716747501916539_7881053389714973540_o

Café K-ærlig

10 % rabat på Café K-ærlig ved fremvisning af medlemskort. Udvalget af lækker sund vegansk mad er stort, og der er mulighed for både raw-food og glutenfri. 

 

 

 

 

Aalborg og Frederikshavn

københavn sushi vegansk

Karma Sushi

10 % rabat på de veganske retter hos Karma Sushi. Karma Sushi serverer fusionssushi af høj kvalitet, og ligger i København, Aarhus, Aalborg og Frederikshavn. (Der skal oplyses i reservationen at man er medlem af Danmarks Veganske Forening. Take away SKAL bestilles via telefon hos de enkelte restauranter, og det skal oplyses, at man er medlem af Danmarks Veganske Forening for at få rabatten. Man SKAL kunne fremvise medlemskort både ved afhentning af take away og ved besøg i restauranten. Rabatten gælder IKKE på drikkevarer.)

ESAAN – taste of Thailand

10 % rabat på de lækre thai-retter hos ESAAN. Her kan du finde flere retter, som kan gøres veganske.

Kolding

The Doughnuts

10% på lækre veganske doughnuts med et væld af glasure, fyld og toppings hos The Doughnut. Alle doughnuts er hjemmelavede og altid frisklavet samme dag du køber dem.

Bøger og online butikker

GreenOS

10 % rabat hos GreenOS.dk - det veganske online supermarked med et stort udvalg af veganske varer. Rabetten gælder ikke i forvejen nedsatte varer, køleelementer og fragt. Skriv til kontakt@madmedmedfoelelse.dk med dit medlemsnummer for at få rabatkoden.

VIDUA – Bæredygtighed til hverdagen

15% rabat på ved VIDUA. På deres hjemmeside tilbyder de bæredygtige erstatninger til plastikprodukter, såsom madkasser, sugerør og drikkedunke lavet af rustfrit stål og meget mere. Materialerne gør at produkterne kan bruges flere gange og dermed skåne miljøet. Besøg dem her: www.vidua.dk

den-plantebaserede-kost-forside

Den plantebaserede kost

Vores medlemmer får 50,- Kr rabat og fri fragt ved køb af bogen "Den plantebaserede kost" hos Muusmann' forlag. Skriv en mail til os på kontakt@madmedmedfoelelse.dk og få en rabatkode.

 

 

Veganske livretter

15 % og fri fragt på kogebogen "Veganske livretter" af Thomas Erex ved køb gennem Turbine-forlaget. Send os en mail med dit medlemsnummer for at få rabatkoden. 

Veganer

10 % rabat på bogen "Veganer" af Karin Elrød. Bogen er en startguide til dig, der gerne vil være veganer eller bare træffe flere miljø- og dyrevenlige valg. Bestil bogen på heartplanet.dk med info om dit navn og adresse plus dit medlemsnummer. 

Plantemad

25 % rabat på bogen "Plantemad" af Mia Gardum. Bogen er fuld af sunde opskrifter, der alle er plantebaserede. Mia er ikke selv veganer, men hun spiser næsten kun plantebaseret. Skriv til os for at få rabatkoden, hvis du er medlem. 

Mia Gardum Plantemad

vegansk-for-alle-1

Vegansk for alle

Når du køber bogen "Vegansk for alle" hos Muusmann' forlag, får du 50 Kr rabat og fri fragt. Skriv til kontakt@madmedmedfoelelse.dk for at få din rabatkode.

Vegansk til højtider og fest

Når du køber bogen "Vegansk til højtider og fest" hos Muusmann' forlag, får du 50 kr. rabat og fri fragt. Skriv til kontakt@madmedmedfoelelse.dk for at få din rabatkode.

Bibambus

15 % Business Bambusadør RABAT på alle varer i webshoppen hos BIBAMBUS.dk. Benyt rabatkoden (MMM), når du tjekker ud. BIBAMBUS sælger Lækre & Bæredygtige Bambus produkter til hele Norden. BIBAMBUS - holdning med stil!

Veganske hverdagsretter

25% rabat på Maria Grønbech's "Veganske Hverdagsretter". Kogebogen indeholder opskrifter på retter, du er vant til at spiste på en grønnere måde, hvilket gør det nemt kan implementere dem i dine hverdagsmenuer.

havsalt, sikani, rabat, vegansk, forening

SIKANI

15 % rabat hos SIKANI på urter, spreads mm. 10 % rabat på chokolade. SIKANI sælger lækre luksusprodukter, så tag et kig på shoppen.

Økofamilien

15 % i rabat. Sælger organiske og genanvendelige hverdagsprodukter til køkkenet, badeværelset, rejser, meditation med mere.

My Green Body

15 % rabat på alle lækkerier webshoppen fra www.mygreenbody.dk. Alle fødevarer er veganske, og du kan finde alle plejeprodukter med medfølelse under kategorien her: Skriv til kontakt@madmedmedfoelelse.dk for at få din rabatkode.

Nutty Vegan

10% rabat hos nuttyvegan.dk (undtaget fragt og tilbudsvarer). Nutty Vegan er en dansk og vegansk webshop, der bl.a. sælger veganske fødevarer, slik, snacks og gavekurve.

Animal Rescue – børnebog

10 % rabat på børnebogen Animal Rescue, der er uden tekst. Bogen fortæller om dyrene i fangeskab, der bliver brugt af mennesker. Ved hjælp af gennemsigtig film, kan du bladre i bogen og sætte dyrene fri.

grisen-der-ikke-ville-slagtes-150x150

Børnebog

10 % rabat på børnebogen Grisen Der Ikke Ville Slagtes. Bogen kan læses af alle, men er især god til børn i alderen 1-3 år. Skriv til k.ahlburg@mail1.stofanet.dk og oplys om vores rabat inden du køber bogen på kahlburg.dk

LushButik

10% rabat hos LushButik - både i butikken og i webshoppen. I Lushbutik kan du finde alt fra økologisk børnetøj, vegansk pålæg, til giftfri skuresvampe. Skriv til kontakt@madmedmedfoelelse.dk for at få din rabatkode.

vegansk legetøj, børn

Petula – til børn

10 % hos Petula. Hos Petula kan du købe veganske bamser og andet legetøj.

Nutty Cakes

10 % rabat på alle kager hos Nutty Cakes, der laver veganske desserter til din fest. Du kan få både bagte og raw-kager, og der er fokus på økologi og det skarpe udtryk.

Vegansk til børn

20 % rabat og fri fragt på bogen "Vegansk til børn". Vi har skrevet forordet til denne bog, hvor klinisk diætist Julie Gråbech guider dig til sund og mættende vegansk kost til børn. Køb den hos Muusmann forlag. Skriv til os med dit medlemsnummer for at få rabatkoden.

Den store veganske kogebog

25% rabat på "Den store veganske kogebog"af den irsk-engelske skuespiller, kok og blogger Áine Carlin. Køb den her.

Fod på livet, vandretur, veganer

Fod På Livet – vegansk vandretur

10 % rabat på den grønne camino-vandring "Fod På Livet", hvor du kan være med på en lang vandretur rundt i Danmark med vegansk mad og god energi til krop og sjæl.

Mio-Bio

10 % rabat hos Mio-Bio.dk, der er en nystartet webshop med plastikfrie, klimavenlige og hovedsageligt veganske produkter.

Hyben – en vitaminbombe fyldt med smag og næring

20 % på "Hyben - en vitaminbombe fyldt med smag og næring" ved køb gennem Muusmanns Forlag. Bogen er 100 % vegansk og indeholder både gode råd og opskrifter.
Link https://muusmann-forlag.dk/produkt/hyben/

Edgy Foods

15 % rabat hos Edgy Foods, som sælger Edgy Veggie, snacks, quinoa, færdigretter mm. Skriv til os og få koden, hvis du er medlem.

SimonHolst.dk – plakater

20 % rabat på de flotte plakater på SimonHolst.dk, hvor du bl.a. finder plakaterne "vegansk madpyramide", "årstidernes grønt" og "spiselige svampe". Skriv til os og bed om rabatkoden, hvis du er medlem.

Vegansk luksus

25 % rabat på "Vegansk luksus" af Morten Bang Olsen ved køb gennem Fadl's Forlag. I denne bog finder du luksusopskrifter til, når du skal forkæle dine nærmeste med mange retter. Skriv til os for at få rabatkoden.

Vangsgaard Treat

10 % rabat på alle køb hos Vangsgaard Treat, hvor du kan finde lækre nøddeblandinger, tørret frugt, rawbrer og andre sunde snacks. Skriv til os på kontakt@madmedmedfoelelse.dk for at få rabatkoden.

Shopbynature.dk

15 % rabat hos Shopbynature.dk, som sælger bæredygtige plejeprodukter, husholdningsprodukter og meget mere. Tag et kig i den grønne webshop. Skriv til os for at få rabatkoden, hvis du er medlem.

Andre samarbejdspartnere

Biobab

Til vores arrangementer bruger vi bæredygtig engangsservice fra Biobab, som giver os en god pris. Besøg deres hjemmeside og læs mere om deres produkter. Du kan også selv bestille til din næste fest. 

mortensen karup design

Vi har flere frivillige kræfter, der hjælper os med grafisk design til vores foldere, flyers og andet. Bl.a. mortensen karup design, som hjælper os med at se godt ud på tryk. 

Naturli’

Naturli' donerer ofte produkter til vores uddelinger af smagsprøver og gaver til konkurrencer og fester. Besøg Naturli' og se deres mange plantebaserede og økologiske produkter her.

Sustain Daily Bureau

Vi samarbejder med Sustain Daily Bureau, som giver os gode priser på lækre visuelle designs. Kig evt. forbi deres Instagram @sustaindaily eller hjemmesiden, hvor der også er tips til at leve bæredygtigt.

Like Meat Nordic

Like Meat Nordic donerer ofte produkter til vores uddelinger af smagsprøver, gaver til konkurrencer og fester. Se mere om deres mange plantebaserede kødalternativer på Like Meat Nordics hjemmeside.