Den farverige madplan til dig der elsker grøn mad
Af Johanne Mosgaard fra bloggen Englerod (www.englerod.dk)

Antal personer: 1-2 personer (alle opskrifter kan ganges op)

Hvem egner madplanen sig til?
Denne madplan er til dig der ønsker, at prøve vegansk mad og samtidig ønsker, at få en masse grøntsager indenbords. Jeg har nøje udvalgt en masse farverige opskrifter, der udover at smage skønt også ser fantastisk ud. Der er ingen restriktioner for, hvor store portionerne skal være – du skal spise til du er mæt. Madplanen indeholder ikke en masse mærkelige ingredienser. Ingredienserne er en blanding af basisvarer, friske grøntsager eller ingredienser du kan få i dit lokale supermarked.

Måske har du lokket din ven/veninde, din kæreste/mand/hustru eller dit barn med på en uge med vegansk mad. Madplanen kan nemt justeres så portionerne passer i antal. Du kan også vælge, at lave dobbelt portion og tage resterne med på madpakken dagen efter.

I denne madplan finder du inspiration til tre måltider plus snacks hver dag i syv dage. Madplanen er lavet som inspiration til dine måltider og du kan selvfølgelig justere den og vælge til og fra, som det passer dig, derfor har jeg heller ikke lavet en indkøbsliste, da opskrifterne er meget fleksible og evt. kan laves med mange ingredienser du har liggende i forvejen eller er på tilbud.

Rigtig god fornøjelse J

Grønne hilsner
Johanne

Indkøbsliste

Kommer snart!

 

Fredag

Morgenmad

Bananvafler og en grøn smoothie

Frokost

Sød kartoffelvafler (med resten af de søde kartofler fra dagen før)

Aftensmad

Ris, stegte grøntsager og chili beans

Snacks:

Snacktallerken med hummus, gulerodsstænger, knækbrød m. Avocado og lidt frugt.

 

Lørdag

Morgenmad

Bananpandekager med sirup og friske bær

Frokost

Kartoffelsalat med quinoa

Aftensmad

Pitabrød med ærtefalafler, pesto og masser af grønt

Snacks

Ekstra bananpandekager og en håndfuld nødder