For den madglade

Hvem egner madplanen sig til?
Alle med en travl hverdag, hvor det gerne må gålidt stærk og skal smage godt alligevel.

Hvem elsker ikke nemme og smagfulde måltider? Det gør jeg. Derfor har jeg valgt, at denne madplan indeholder sunde og smagfulde retter, som også tilegner sig en hverdag, hvor det sommetider må gå lidt stærkt. Der vil selvfølgelig være en del forberedelser, men når det er sagt er retterne lige til at gå til. Jeg har lavet en indkøbsliste over de ting, der skal købes til madplanen, men jeg regner stærkt med at basisvarer såsom olie, salt og peber er i hjemmet. Den her madplan er også tilegnet jer derude, som gerne vil være bedre til at variere i måltiderne men samtidig også bruge de leftovers der nu end måtte være. Med madplanen er der til ca 2 personer. Velbekomme:

 

INDKØBSLISTE:

 Frugt:

1 pose æbler

2 poser bananer

1 bakke friske dadler

1 bakke blåbær

1 Granatæble

Appelsiner

3 Citroner

Grønt:

1-2 agurker

1-2 søde kartofler

1 pose spinat (gerne fra frost)

4-5 avocadoer

1 ps Kartofler

1 butternut squash

2 x squash

1-2 chili

1 ps gulerødder 2 kg

1 bundt løg

hvidløg

1 bakke tomater

2 citroner

1 bakke svampe

1 pose rødbeder

1 pose grønkål

bladselleri

1 pose salat

3 peberfrugter

ingefær
Peberrod

Persillerod

Krydderurter:

Persille

Rosmarin
Timian
Mynte

Konserves

2 dåser Kikærter

3 dåser hakkede tomater

2 dåser tomatpure

3 dåser kokosmælk

Krydderier

Salt

Peber

Oregano

Røget paprika

Karry

Løgpulver

Chiliflager
Kanel
Vaniljepulver- eller sukker

Flormelis
Kakaonibs

Birkes

Bouillon
Chilisauce
Tahin
Kokosolie

Agavesirup

Perleløg

Garam Masala

Spidskommen

Bønner/linser:

Mungbønner
Røde linser

Grønne linser

Andet:

Ris

Pasta

Mel

Sukker

Brun farin

Grahamsmel

Rugmel

Bagepulver

Natron
Durummel

Rasp
Kakaopulver
Mørk chokolade x 2

Peanutbutter

Sennep

Ketchup

Rosiner
Nødder
Mandler
Solsikkekerner

Valnødder
Gærflager

Rødvin

 

Ekstra:

Soyagranulat

1 Cashewsmør fra Naturli’
2 brikker Soyaflødeskum piskbar

Plantemælk x 3
Plantekakao

Violife pizzaost

Mandag

Mandag

Morgen: Havregrød med revne æbler, kanel og kakaonibs

Middag: Rubber med Krydderurtehummus og agurk

Aften: Cremet karrysuppe

Snack: Dadelkugler med gulerødder

- Gør bolledejen klar så den kan hæve i køleskabet natten over (boller til tirsdag, onsdag og fredag)

 

Tirsdag

Tirsdag

Morgen: Grovbolle med peanutbutter, kakaonibs, banan og æblebåde

 

Middag: Squashghetti med avocadocreme (lav dobbelt portion)

Aften: Spaghetti med linse-bolo (Gem en lille portion til søndagens pizza – brug linse-bolo som pizzasauce).

Snack:  Chokolademousse med søde kartofler

 

Onsdag

Onsdag

Morgen: Havregrød med æbler og rosiner

Middag: Rester af Squashghetti med avocadocreme plus grovbolle

Aften: Grønkålspandekager med rester af linse-bolo

Snack: Kokosis med citron

 

Torsdag

Torsdag

Morgen: Greenie med 2 spsk havregryn

Middag: Rester af grønkålspandekager med salat, løg, agurk, tomat og avocadocreme (OBS: se tirsdag for avocadocreme)

Aften: Peanutbutterdeller med ovnbagte kartofler og grønkålssalat

 (gem peanutdeller til fredagens frokost)

Snack: Kakaopandekager

 

Fredag

Fredag

- Stil kokosmælk i køleskabet, så du kan bruge den til flødeskum senere

Morgen: Grovboller med peanutbutter og kakaonibs

Middag: Grovbolleburger med peanutdeller med avocado, 1 skive violifeost, tomat, løg, salat og chilisauce

Aften: Fyldt butternutsquash med mungbønner

Snack: Varm kakao med kokosflødeskum (Den faste del af kokosmælken fra din dåse piskes til flødeskum. Smag den til med eksempelvis sirup).

- Forbered dejen til morgenmadssneglene.

 

Lørdag

Lørdag

Morgen: Morgenmadssnegle med bananmos, blåbær og finthakkede mandler

Middag: Rubber med rødbedespread , agurkestave

Aften: Veg au vin med ris

Snack: One cup chokoladekage

- Forbered pizzadejen til søndagens aftensmad (Se opskrift under søndag)

 

Søndag

Søndag

Morgen: Bananbrød med Cashewsmør

Middag: Rester af veg au vin med groft brød

Aften: Pizza (brug resten af linse-bolo som tomatsovs - blend den til en ensartet masse) (Som fyld på pizzaen bruges rester af grøntsager og violife pizzaost.)

Snack: Sprøde chokoladecookies