Silas Holst støtter Marts med Medfølelse!
"Jeg bakker op om "Marts med Medfølelse", da tunge emner som dyrevelfærd og miljø ligger mig meget på sinde. Jeg har 1. oktober (2017) åbnet burgerbaren "Greenburger", som er en vegansk burgerbar. Den åbnede ikke som et form for korstog for at omvende folk, men i et forsøg på at bygge bro mellem kødspisere og veganere. For at åbne folks øjne for at plantebaseret mad kan smage syndigt og lækkert, men i en sundere og mere miljø- og dyrevenlig udgave. I et forsøg på måske at få folk til at spise mere grønt. Deltag i "Marts med Medfølelse" for at få helt konkret inspiration og prøve, hvor fantastisk det er at spise plantebaseret!" ~ Silas

Vi har en invitation til dig, der gerne vil:
  •  spise sundere
  •  leve miljøvenligt
  • være dyreven
... eller som bare gerne vil inspireres til nye, lækre retter, som du ikke kender i forvejen!
 
For femte år i træk inviterer vi i Mad med Medfølelse, Danmarks veganske forening, alle til at deltage i Marts med Medfølelse. Den månedlange begivenhed, hvor du inviteres til at udfordre dig selv til at spise vegansk (dvs. 100 % plantebaseret), med vores hjælp, inspiration og opskrifter, og med opbakning og moralsk støtte fra tusindvis af andre deltagere. Vi håber at kunne overgå sidste års succes, hvor flere end 3300 mennesker sagde ja til at deltage.
 
Hvorfor deltage?
  • Du er skeptisk, men er klar på en god udfordring. At deltage vil give dig indblik i en anden måde at spise på, og måske får du en masse nye livretter?
  • Du er stor dyreven, og har lyst til at gøre endnu mere for dyrene, end du allerede gør. At deltage vil være en konkret måde, hvorpå du kan værne om dyrenes liv og velfærd.
  • Du har levet vegetarisk igennem længere tid. At deltage vil give dig et kærligt skub, og give dig mulighed for at opleve, hvordan det vil være at gå skridtet videre fra vegetar til veganer.
  • Du er allerede veganer. Deltag og få mere inspiration, og støt op om initiativet, f.eks ved at hjælpe os med at vise de mange deltagende i begivenheden her, at det er lettere end nogensinde at spise grønt, bæredygtigt, sundt og dyrevenligt – med masser af lækkerhed på!
 
Flere kendte danskere har støttet projektet de sidste par år, og deltagere i Marts med Medfølelse er generelt meget glade for den oplevelse, de har haft med projektet. Sys Bjerre, Søren Bregendal og Kira Eggers har støttet op.
 
Det sagde Sys Bjerre om Marts med Medfølelse 2014:
»Jeg synes, at Marts med Medfølelse er et rigtig godt initiativ. Personligt har jeg levet af en plantebaseret kost i snart 3 år og elsker at lave mad. Nu synes jeg, det er nemt at lave en nærende, velsmagende, vegansk middag, men jeg kan godt huske, hvor uoverskueligt det virkede i starten, det med at skulle bygge et måltid op omkring grønt i stedet for kød. Derfor er Marts med Medfølelse et rigtig godt sted at starte. Madplaner og opskrifter vil give begyndere en hestesko og forhåbentlig blod... øh, eller måske rettere juice, på tanden og mod på at give det kødfri køkken den chance, det fortjener.«
 
Hvor foregår det?
Alle steder du færdes i hele marts måned. Hjemme hos dig selv. På jobbet. I skolen. I klubben. Når du tager ud at spise, er sammen med dine venner, din familie, kammerater og kollegaer.
 
Hvordan deltager jeg?
Tryk ”deltag” i begivenheden på Facebook, og tag derefter forbi og ”synes godt om” vores Facebookside.
 
Vi vil hele måneden give dig råd, spændende opskrifter, tips og tricks til, hvad du kan spise, hvor og hvordan. Vores hjemmeside vil derudover både indeholde nye madplaner, indkøbslister, nyttige links og information, så du er godt dækket ind til en hel måned, hvor du spiser lækker mad med medfølelse.
 
Vi har også en speciel Facebookgruppe kun til jer, hvor I vil kunne få hjælp af os til at komme bedst fra start, og hvor ingen spørgsmål vil være hverken for små eller store for os at svare på. Gruppen er lukket, så det kun er medlemmer, der kan se opslagene, og vi vil sørge for en varm og tryg stemning i gruppen. Meld dig ind allerede nu!
 
Vi glæder os til igen i år, at inspirere dig gennem hele marts måned, og vi håber, du vil sende invitationen videre til dine venner!
 
Med venlig hilsen
~ Danmarks veganske forening

Marts med Medfølelse 2015

 

Få råd og støtte i Marts måned

I hele marts måned har du mulighed for at få hjælp af erfarne veganere i vores gruppe Marts med Medfølelse - hjælp og vejledning på Facebook! Det er en slags “vegan hotline” når tingene (eller maden?) brænder på, når du er i tvivl om noget eller har brug for opskrifter eller gode råd.