Mad med Medfølelse er en forening, som har til formål at samle mennesker med interesse for vegansk madlavning og styrke fællesskabet via årlige fællesarrangementer. Vi ønsker at udbrede budskabet om mad med medfølelse til samfundet via positive sociale begivenheder, arrangementer og happenings, hvor fokus først og fremmest er på lækker mad og dyrs ret til liv og frihed.

Vi skaber grobund for, at veganismen kan blomstre i Danmark. Først og fremmest ved at deles om, fortælle om og servere vegansk mad. Men vi ønsker også at formidle og kommunikere omkring alt det, der ligger bag den mad, vi spiser. Det sundhedsmæssige, det miljømæssige og ikke mindst det etiske aspekt. Det gør vi online og ved at arrangere forskellige sociale begivenheder, der alle har omdrejningspunktet mad. Her har man mulighed for at komme og smage vegansk mad, tale om den, samt få opskrifter og inspiration til selv at lave den. Samtidig lægger vi op til en dialog omkring den.

Mad med Medfølelses projekter og arrangementer bygger udelukkende på frivillige ildsjæles dedikerede tid og energi. Der er således ingen økonomisk fortjeneste, hvis man ønsker at melde sig som frivillig. Til gengæld finder man masser af socialt samvær, spændende oplevelser (ikke mindst smagsoplevelser) og inspirerende mennesker i fællesskabet. Ikke alle frivillige i Mad med Medfølelse er veganere. Foreningen arbejder uden undtagelser for at fremme veganisme, dog er det ikke et krav, at man er veganer for at kunne være medlem eller medarrangør af foreningens projekter.