Hvem egner madplanen sig til?
Alle med en travl hverdag, hvor det gerne må gålidt stærk og skal smage godt alligevel.
Hvem elsker ikke nemme og smagfulde måltider? Det gør jeg. Derfor har jeg valgt, at denne madplan indeholder sunde og smagfulde retter, som også tilegner sig en hverdag, hvor det sommetider må gå lidt stærkt. Der vil selvfølgelig være en del forberedelser, men når det er sagt er retterne lige til at gå til. Jeg har lavet en indkøbsliste over de ting, der skal købes til madplanen, men jeg regner stærkt med at basisvarer såsom olie, salt og peber er i hjemmet. Den her madplan er også tilegnet jer derude, som gerne vil være bedre til at variere i måltiderne men samtidig også bruge de leftovers der nu end måtte være. Med madplanen er der til ca 2 personer. Velbekomme:
INDKØBSLISTE:
Frugt:
1 pose æbler
2 poser bananer
1 bakke friske dadler
1 bakke blåbær
1 Granatæble
Appelsiner
3 Citroner
Grønt:
1-2 agurker
1-2 søde kartofler
1 pose spinat (gerne fra frost)
4-5 avocadoer
1 ps Kartofler
1 butternut squash
2 x squash
1-2 chili
1 ps gulerødder 2 kg
1 bundt løg
hvidløg
1 bakke tomater
2 citroner
1 bakke svampe
1 pose rødbeder
1 pose grønkål
bladselleri
1 pose salat
3 peberfrugter
ingefær
Peberrod
Persillerod
Krydderurter:
Persille
Rosmarin
Timian
Mynte
Konserves
2 dåser Kikærter
3 dåser hakkede tomater
2 dåser tomatpure
3 dåser kokosmælk
Krydderier
Salt
Peber
Oregano
Røget paprika
Karry
Løgpulver
Chiliflager
Kanel
Vaniljepulver- eller sukker
Flormelis
Kakaonibs
Birkes
Bouillon
Chilisauce
Tahin
Kokosolie
Agavesirup
Perleløg
Garam Masala
Spidskommen
Bønner/linser:
Mungbønner
Røde linser
Grønne linser
Andet:
Ris
Pasta
Mel
Sukker
Brun farin
Grahamsmel
Rugmel
Bagepulver
Natron
Durummel
Rasp
Kakaopulver
Mørk chokolade x 2
Peanutbutter
Sennep
Ketchup
Rosiner
Nødder
Mandler
Solsikkekerner
Valnødder
Gærflager
Rødvin
Ekstra:
Soyagranulat
1 Cashewsmør fra Naturli’
2 brikker Soyaflødeskum piskbar
Plantemælk x 3
Plantekakao
Violife pizzaost
Mandag
Mandag |
Morgen: Havregrød med revne æbler, kanel og kakaonibs |
Middag: Rubber med Krydderurtehummus og agurk |
|
Aften: Cremet karrysuppe |
|
Snack: Dadelkugler med gulerødder - Gør bolledejen klar så den kan hæve i køleskabet natten over (boller til tirsdag, onsdag og fredag) |
Tirsdag
Tirsdag |
Morgen: Grovbolle med peanutbutter, kakaonibs, banan og æblebåde
|
Middag: Squashghetti med avocadocreme (lav dobbelt portion) |
|
Aften: Spaghetti med linse-bolo (Gem en lille portion til søndagens pizza – brug linse-bolo som pizzasauce). |
|
Onsdag
Onsdag |
Morgen: Havregrød med æbler og rosiner |
Middag: Rester af Squashghetti med avocadocreme plus grovbolle |
|
Aften: Grønkålspandekager med rester af linse-bolo |
|
Snack: Kokosis med citron |
Torsdag
Torsdag |
Morgen: Greenie med 2 spsk havregryn |
Middag: Rester af grønkålspandekager med salat, løg, agurk, tomat og avocadocreme (OBS: se tirsdag for avocadocreme) |
|
Aften: Peanutbutterdeller med ovnbagte kartofler og grønkålssalat (gem peanutdeller til fredagens frokost) |
|
Snack: Kakaopandekager |
Fredag
Fredag |
- Stil kokosmælk i køleskabet, så du kan bruge den til flødeskum senere Morgen: Grovboller med peanutbutter og kakaonibs |
Middag: Grovbolleburger med peanutdeller med avocado, 1 skive violifeost, tomat, løg, salat og chilisauce |
|
Snack: Varm kakao med kokosflødeskum (Den faste del af kokosmælken fra din dåse piskes til flødeskum. Smag den til med eksempelvis sirup). - Forbered dejen til morgenmadssneglene. |
Lørdag
Lørdag |
Morgen: Morgenmadssnegle med bananmos, blåbær og finthakkede mandler |
Middag: Rubber med rødbedespread , agurkestave |
|
Aften: Veg au vin med ris |
|
Snack: One cup chokoladekage - Forbered pizzadejen til søndagens aftensmad (Se opskrift under søndag) |
Søndag
Søndag |
Morgen: Bananbrød med Cashewsmør |
Middag: Rester af veg au vin med groft brød |
|
Aften: Pizza (brug resten af linse-bolo som tomatsovs - blend den til en ensartet masse) (Som fyld på pizzaen bruges rester af grøntsager og violife pizzaost.) |
|
Snack: Sprøde chokoladecookies |